У Львові розшукують втікачів з психлікарні (відео, оновлено)

20:45 19 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Обидва втікачі – підозрювані у скоєнні злочинів.

Повідомлення про втечу з психіатричної лікарні на вулиці Кульпарківській у Львові двох пацієнтів надійшло у Франківський відділ поліції 17 вересня о 22.30. як встановили правоохоронці, втікачі – 29-річний мешканець Дрогобича та 41-річний мешканець Радехівського району.

Обидва втікачі – підозрювані у кримінальних провадженнях. Один із них перебував на стаціонарному лікуванні в медичному закладі за рішенням суду, інший – проходив стаціонарну психіатричну експертизу. 

Про це повідомили сьогодні, 19 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також запевнили: «Наразі правоохоронці проводять комплекс оперативних заходів для встановлення місцеперебування втікачів та повернення їх у лікарню».

Одного з розшукуваних підозрююють у жорстокому вбивстві, другого – у викраденні автомобіля. Медики кажуть, що пацієнти познайомились один з одним тиждень тому. Напередодні після вечірнього приймання ліків вони пішли у вбиральню, розтиснули ґрати і за допомогою зв'язаних простирадл вибралися назовні.

Правоохоронці просять допомоги в розшуку втікачів і зауважують, що ті можуть бути вже в іншій області. А в психіатричній лікарні проводять службову перевірку, щоб з'ясувати, чи був недогляд персоналу.

Про це повідомили сьогодні, 19 вересня, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів