У Львові розшукали водія, який не заплатив за бензин

13:45 24 травня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: facebook.com/lvivpolice

Адміністратор однієї з АЗС у Львові поскаржився вчора ввечері правоохоронцям, що водій автомобіля «Dacia» після того,як заправив його, поїхав, не заплативши за бензин.

Про це повідомили в п’ятницю, 24 травня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Патрульні приїхали на місце та передивилися відеозапис події. Опис автомобіля розіслали всім екіпажам. Невдовзі інспектори патрульної поліції, виявили даний транспортний засіб на вулиці Науковій».

«Особу водія з’ясували в базі даних. Виявилося, що 23-річний львів‘янин має багате кримінале минуле. Його вже притягували за крадіжку, шахрайство та наркотики. Крім цього, офіцери поліції побачили в особи ознаки наркотичного сп’яніння», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Водій відмовився проходити перевірку в присутності двох свідків. На чоловіка склали протокол за частиною 2 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (повторне керування транспортним засобом в стані сп’яніння впродовж року), позаяк чоловік раніше вже притягався за нетверезе кермування. На місце викликали слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів