У Львові призначили випробовувальний термін крадію відеокамер

10:45 19 квітня 2019 р.

Личаківський районний суд

Личаківський районний суд
Фото: google.com.ua

Личаківський районний суд Львова визнав 45-річного винниківчанина винним у крадіжці камер відеоспостереження.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в п’ятницю, 19 квітня: «Львівською місцевою прокуратурою №1 підтримувалось обвинувачення у суді стосовно 45-річного жителя Винників, який підозрювався у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1 статті 125 та частинами 1 і 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжки, в тому числі вчинені повторно та нанесення умисних легких тілесних ушкоджень). У лютому-травні 2018 року зловмисник вчинив у Львові близько 10 умисних крадіжок».

«За допомогою заздалегідь заготовленої палиці з мотузкою чоловік зривав із приміщень державних та комунальних установ камери відеоспостереження. Таким чином правопорушник завдав потерпілим збитків на загальну суму близько 10 тисяч гривень», – поінформували також у прокуратурі.

«Окрім цього, у одному із будинків у Львові, обвинувачений викрав дверну ручку вартістю 700 гривень. А після того, як був викритий сусідкою, завдав їй тілесних ушкоджень», – розповіли також у прокуратурі.

«Відтак, вироком Личаківського районного суду Львова фігуранта визнано винним та обрано покарання у виді обмеження волі. Однак, враховуючи те, що чоловік вперше притягається до кримінальної відповідальності та щиро розкаявся, його звільнено від кримінальної відповідальності з випробуванням строком на один рік. Декілька відеокамер обвинувачений повернув потерпілим, а щодо ще декількох заявлено цивільні позови», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів