У Львові припинили діяльність підпільного інтерактивного клубу

12:58 27 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

За інформацією відділу зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, проти його власників розпочато досудове розслідування.

За словами заступника начальника відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю обласного управління МВС – підполковника міліції Михайла Теслі, його викрили в орендованому приміщенні у Львові  черговий підпільний «інтерактивний» клуб. Він повідомив також сьогодні, 26 березня, відділу зв’язків із громадськістю обласного управління МВС:

«У цьому закладі з метою отримання прибутку, надавались послуги у сфері організації азартних ігор за допомогою спеціального комп’ютерного обладнання. Під час проведення санкціонованого обшуку вилучено 15 системних блоків із встановленим спеціальним програмним забезпеченням та грошові кошти в сумі 7500 гривень. Ця готівка була виручена від організації азартних ігор. 

Діяльність закладу ретельно конспірувалася, велось відеоспостереження, коло клієнтів було обмежене. У заклад особи допускались лише за попередньою домовленістю з персоналом.

Слідчим управлінням розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 203 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачаєвідповідальність у вигляді штрафу від десяти до сорока тисячнеоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто штраф на суму від 170 до 680 тисяч гривень)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів