У Львові припинено діяльність двох підпільних покерних клубів

12:35 30 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: ultrapoker.net

У них вдавали, що займаються винятково спортом.

Як повідомляє сьогодні, 30 жовтня, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, правоохоронці припинили діяльність одразу двох львівських покерних клубів, які працювали з порушеннями вимог згідно Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». У цих закладах, які функціонували в обласному центрі під виглядом клубів спортивного покеру, навпаки – надавалися послуги у сфері організації азартних ігор з метою отримання прибутку. 

Заступник начальника відділу Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області, підполковник міліції Михайло Тесля, розповів про ці клуби наступне:

«Оперативниками вилучено майже з десяток столів для гри у покер, більше двох десятків системних блоків. Разом із гральним обладнанням вилучено ігрові фішки номінальною вартістю більше двох мільйонів гривень, а також грошові готівкові кошти, які були виручені від організації азартних ігор.

Діяльність закладу ретельно конспірувалася. Коло клієнтів обмежене, відвідувачі допускались до азартних ігор лише за попередньою домовленістю із персоналом закладу».

За цими фактами розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками злочину, передбаченого статтею 203 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), яке карається обмеженням волі на строк до п’яти років.

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові судитимуть власника грального закладу, влаштованому ним у клубі «МІ100».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів