У Львові «погоріли» на хабарництві ще двоє податківців

16:42 1 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Як повідомляє в п’ятницю відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, вони «вимагали та одержали 35 тисяч гривень від приватного підприємця за нефіксування виявлених порушень реалізації підакцизних товарів та непритягнення до відповідальності».

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує сьогодні, 1 серпня, в повідомленні «Львівські правоохоронці викрили працівників Міндоходів на одержанні неправомірної вигоди»:

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВСУкраїни у Львівській області спільно з прокуратурою викрили двох чоловіків, які працюють у підрозділах Міндоходів у Львівській області під часодержання неправомірної вигоди. Зловмисники вимагали та одержали 35 тисяч гривень від приватного підприємця за нефіксування виявлених порушень реалізації підакцизних товарів та непритягнення до відповідальності. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання увигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певноюдіяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів