У Львові почнуть судити Віктора Медведчука за вчинення кримінальних правопорушень

21:47 14 червня 2023 р.

Фото до новини

Ухвалою колегії суддів відмовлено у задоволенні клопотань сторони захисту про закриття кримінального провадження та про повернення обвинувального акта прокурору.

Про це повідомив Личаківський районний суд міста Львова, пише Dailylviv.com.

13 червня Личаківський районний суд міста Львова призначив судовий розгляд на підставі обвинувального акта у кримінальному провадженні за обвинуваченням Віктора Медведчука у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 111, ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 438 КК України 20 червня 2023 року.

Ухвалою колегії суддів відмовлено у задоволенні клопотань сторони захисту про закриття кримінального провадження та про повернення обвинувального акта прокурору.

Крім цього, колегія суддів вирішила більше сотні скарг і клопотань сторони захисту, зокрема ухвалою суду відмовлено у задоволенні скарг на рішення, дії чи бездіяльність слідчого або прокурора, подані в порядку ч.2 ст.303 КПК України під час підготовчого провадження у кримінальному провадженні, а також – у задоволенні клопотань про скасування арешту майна підозрюваного.

Нагадаємо, що Личаківський районний суд м.Львова у підготовчому судовому засіданні задовольнив клопотання прокурора та постановив здійснювати спеціальне судове провадження у кримінальному провадженні №22021000000000072 від 11.03.2021 про обвинувачення Віктора Медведчука.

За що Київ віддав Москві кума Путіна Медведчука

У дружини Віктора Медведчука вилучили квартири, автомобілі, картини: їх продадуть на користь України

Майно зрадника медведчука вже працює на захист України, - РНБО

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів