У Львові побили безпритульних чоловіка й жінку

09:42 25 вересня 2013 р.

Спершу вимагали у них гроші, а, отримавши відмову, розпочали бійку.

Як повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області, близько 00.10 години охоронець однієї з фірм, розташованих на вулиці Федьковича, повідомив по телефону до Франківського райвідділу міліції, що неподалік у закинутій будівлі відбувається бійка між невідомими особами. Відтак на місце події виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції.

У закинутій нежитловій будівлі вони виявили безпритульних 43-річного чоловіка й 56-річну жінку з ознаками тілесних ушкоджень, яких одразу доставили в лікарню для надання їм медичної допомоги. Правоохоронці з’ясували, що тієї ночі семеро жителів Львова вимагали для придбання алкоголю гроші від безпритульного, а після його відмови побили його.

Жінку, яка була поруч і заступилася за жертву нападу, зловмисникитакож побили. Однак працівники міліції встановили особи семи нападників і вже відкрили кримінальне провадження за ознаками статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу щодо правопорушників.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів