У Львові перекрили канал постачання психотропів

17:48 14 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Оперативники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Галицького відділу поліції Львова викрили 18-річного уродженця Сокаля, студента одного зі львівських вищих навчальних закладів, який отримав в одному з поштових відділень посилку з речовиною, ззовні схожою на психотропну речовину «амфетамін» вагою близько ста грамів.

Про це повідомили в п’ятницю, 14 лютого, в Головному управлінні поліції у Львівській області. заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк розповів: «Отримавши таку посилку, зловмисник розповсюджував психотропи вроздріб шляхом «закладок» у Львові. Таким чином, перекрито ще один канал постачання «амфетаміну» на територію Львівщини. Зараз ми працюємо над встановленням усієї мережі, а також осіб, причетних до скоєння злочину».

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, якою передбачене покарання – до трьох років позбавлення волі.

Як інформував «ЩЛ», у Львові затримали «закладника» наркотиків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів