У Львові обманював покупців на навушниках

21:53 17 серпня 2023 р.

Фото до новини

Під виглядом оригінального товару львів'янин продавав клієнтам неякісні підробки за привабливими цінами.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Підозрюваного, 20-річного львів’янина, викрили оперативники Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області спільно зі слідчими Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, зловмисник створив на одній з торгівельних платформ у мережі Інтернет майданчик для продажу нібито оригінальної продукції - навушників однієї з провідних світових компаній-виробників. Проте, під видом оригінального товару він продавав клієнтам неякісні підробки за привабливими цінами. 

Правоохоронці задокументували факт незаконної діяльності шахрая, внаслідок якого одна з його клієнток зазнала збитків на кілька тисяч гривень.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від чотирьох тисяч до восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Двадцятирічні у Львові організували продаж фальшивої техніки світових компаній-виробників

У Львові викрили продавців підробок оригінальної техніки

Львівські митники вилучили 150 піратських навушників Apple

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів