Львів'янин потрапив до реанімації з ножовими пораненнями (оновлено)

11:00 14 вересня 2016 р.

Нападник втік із місця злочину.

У вівторок, 13 вересня, о 22:00 на вулиці Мазепи 3а у Львові неадекватний чоловік безпідставно накинувся на  перехожого й завдав йому трьох ножових поранень у ногу. Нападник – невисокого росту (до 170 сантиметрів), чорнявий, з бородою, у чорному одязі. Карета швидкої медичної допомоги й поліція відреагували досить швидко, але нападник втік з місця злочину. Про це депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич повідомив сьогодні, 14 вересня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він також попередив: «Тому будьте обережні в районі вулиці Мазепи».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції поінформували в середу, що пораненого 42-річного львів’янина доставили з вулиці Мазепи в один з міських травмпунктів з діагнозом «множинні колото-різані рани лівого стегна, алкогольне сп’яніння». Після огляду його доставили у реанімацію.

Відтак правоохоронці з’ясовують обставини, за яких потерпілий отримав поранення. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України про хуліганство, яка передбачає покарання – штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів