У Львові не знайшли вибуховий пристрій у броварні (оновлено)

16:28 15 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Правоохоронці розшукують аноніма, який дезінформував їх.

«Сьогодні, 15 квітня, о 12.45 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чергового управління Державної служби з надзвичайнихситуацій у Львівській област про те, що до них на електронну пошту надійшов анонімний лист про замінування однієї з пивоварень, розташованиху Львові – повідомили в п’ятницю  в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також поінформували:

«На місці працювали  слідчо-оперативна група поліції, кінолог, вибухотехніки та експерти Львівського науково-дослідного експертно-криміналістичногоцентру МВС України, а також представники інших служб. Працівники поліції обстежили заклад та прилеглу територію. Жоднихвибухонебезпечних предметів та пристроїв не виявлено.

Працівники поліції вживають усіх заходів аби встановити особу аноніма, котрий надіслав повідомлення, вирішується питання про відкриттякримінального провадження, правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення особи аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування».

Натомість у прес-службі міськради розповіли в п’ятницю  «Щоденному Львову»:

«Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, сьогодні, 15 квітня, о 12:37 на електронну пошту ГУ ДСНС у Львівській області від невідомої особи надійшло анонімне повідомлення про замінування ємності з аміаком на підприємстві, що на вулиці Клепарівській 18.  На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ міста і області  згідно з «Планом дій…».

Місце події огородили і виставили охорону. З будівлі на безпечну відстань вивели 70 осіб персоналу.  Спеціалістами вибухово-технічного відділу при головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень підприємства і прилеглої до нього території.

Пошукові роботи завершили о 14:15 і вибухового пристрою не виявили. Встановлюють особу, яка неправдиво повідомила про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів