У Львові нагадали про мобілізаційні завдання

21:29 28 листопада 2019 р.

Фото до новини

Львівський обласний військовий комісаріат нагадав про підготовку щорічного звіту місцевими органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями, які залучаються до виконання мобілізаційних завдань.

Відповідно до Постанови КМУ від 11.01.2018 №12 вони зобов’язані щороку складати звіт про чисельність військовозобов’язаних, які заброньовані згідно з переліками посад і професій, станом на 1 січня. До звітів включаються зведені показники за органом державної влади, іншим державним органом, органом місцевого самоврядування, підприємством, установою, організацією та за підпорядкованими структурними підрозділами і філіями незалежно від їх місцезнаходження.

Під час складання звітів вищезгадані органи зобов’язані:

-  звірити дані обліку особових карток з даними військових квитків військовозобов’язаних та з фактичною чисельністю військовозобов’язаних, які працюють у зазначених органах, на підприємстві, в установі, організації, та надати до кінця поточного року відстрочки від призову військовозобов’язаним, які підлягають бронюванню згідно з переліком посад і професій;

-  анулювати до кінця поточного року посвідчення про відстрочку військовозобов’язаним, які заброньовані згідно з переліками посад і професій, але з різних причин втратили право на таку відстрочку, зняти їх зі спеціального військового обліку та не включати до звіту;

 - звірити дані облікових карток працівників з обліковими даними військових комісаріатів (органів СБУ, підрозділів Служби зовнішньої розвідки). У ході проведення обов’язкового звіряння військовими комісаріатами здійснюється перевірка всіх працівників.

Окремо звернули увагу увагу кадровиків на те, що резервісти до звіту не включаються. Про це повідомила пресслужба Львівського обласного військового комісаріату.

Нагадаємо, що раніше особлива увага військкоматів Львівщини була зосереджена на формуванні прикордонних загонів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів