У Львові на 11 років ув’язнено педофіла

09:20 9 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це сьогодні, 9 жовтня, повідомляє відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС України.

За його інформацією, Галицький районний суд міста Львова виніс вирок чоловіку, котрий, як кваліфікував його дії суд, вчинив 2 травня 2012 року розпусні дії щодо шестирічної дівчинки. Бо того дня її мати, 28-річна львів’янка, привела двох своїх дітей (старшого сина та молодшу доньку) на прогулянку в парк у центральній частині Львова та залишила їх там бавитись з іншими дітьми, а сама пішла до сусідки, котра живе поруч.

Тим часом до дівчинки підійшов незнайомець, який назвався її новим сусідом і запропонував їй проїхатись в його автомобілі. Шестирічна дитина погодилася на пропозицію педофіла й той вивіз її за межі міста й вчинив щодо неї на околиці одного з сіл розпусні дії.

Мати дівчинки, виявивши, що та пропала з парку, звернулась за допомогою до правоохоронців, які знайшли зниклу дитину за декілька годин. А за інформацією, отриманою від неї, розпочали розшук педофіла, якого затримали щойно після чисельних заходів.

Ним виявився 42 річний одружений і працюючий львів’янин. Причому знайомими та колегами по роботі характеризувався винятково позитивно.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх).

Свою вину затриманий визнав, але не в повному обсязі. Проте проведена експертиза безапеляційно підтвердила, що саме цей чоловік шляхом обману і зловживання довірою заманив шестирічну дівчинку у власний автомобіль і вчинив щодо неї розпусні дії. Проведена судово-медична експертиза підтвердила, що «чоловік не є хворий на психічні хвороби та усвідомлює свої дії». 

Враховуючи всі обставини, суддя Галицького районного суду міста Львова виніс вирок обвинуваченому – 11 років позбавлення волі. А обласний апеляційний суд залишив цей вирок без змін.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів