У Львові їздять без посвідчення водія

17:05 17 лютого 2019 р.

Фото до новини

Таке «правило» вдруге довів 27-річний таксист. Навіть у стані алкогольного сп'яніння.

Про це у ФБ повідомили на сторінці Патрульної поліції Львівської області. Цитуємо: "Близько 1 години цієї ночі патрульні приїхали на вулицю Кавалерідзе, де автомобіль Nissan з касетоном таксі, в’їхав у зупинку громадського транспорту навпроти школи. На місці події був водій, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. 27-річний чоловік заперечував свою причетність до автопригоди.

«На нього чітко вказали свідки події, які бачили як він в кіоску щось купував, йшов, хитаючись, потім сів за кермо, з форсами рушив і вже через 50 метрів «влетів» у зупинку. Очевидець швидко підбіг на місце аварії і побачив згаданого чоловіка. Зі слів свідка, він крикнув, що йому ніхто нічого не зробить і почав втікати. Однак, громадяни почали наздоганяти його та викликали поліцію. Колеги його затримали», - розповіла патрульна Катерина Головчук.

Від перевірки на пристрої драгер і в медзакладі чоловік відмовився. До слова, у серпні 2015 року чоловіка вже притягали до відповідальності за керування в нетверезому стані. Тоді він відбувся штрафом. Бо посвідчення водія у нього як тоді, так і зараз не було. Він його навіть не отримував. Цього разу на чоловіка склали протоколи: за скоєну ДТП, за керування в нетверезому стані. Також винесли постанову за відсутність документів".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів