У Львові кривдники поліціянтів на Кульпарківській витверезіють від покарання

11:55 28 липня 2020 р.

Фото до новини

За скоєне зловмисникам, котрі, перебуваючи у нетверезому стані, спричинили тілесні ушкодження правоохоронцям, загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

27 липня близько 17.00 екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області прибув за викликом на вулицю Кульпарківську. На місці події поліціянти виявили осіб, котрі перебували у нетверезому стані, порушували публічний порядок, поводились агресивно та нецензурно висловлювались.

Про це повідомила поліція Львівської області.

Під час встановлення осіб порушників, вони чинили опір правоохоронцям, спричинивши їм тілесні ушкодження та пошкодивши однострої. Зловмисників було доставлено у Франківський відділ поліції - ними виявилися мешканці Золочівського району та міста Львова, віком 46 та 48 років

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

DailyLviv повідомляв, як у Львові їздить новий мотопатруль у поліційному режимі (відео).

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів