У Львові крадій залізничних деталей поранив міліціонера

14:20 27 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба управління МВС на Львівській залізниці

На станції Рясне-2 злодій спричинив правоохоронцю під час затримання тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

Коли на станції Рясне-2 прибула на виклик за фактом викрадення реле зі стрілок слідчо-оперативна група лінійного відділу на станції Львів, співробітник сектору карного розшуку зупинив неподалік місця події невідомого чоловіка для отримання пояснень з приводу перебування на залізничному полотні. Однак той вимогу правоохоронця не виконав, натомість – вчинив фізичний опір із використанням ножа, внаслідок чого пошкодив формений одяг міліціонера та спричинив тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

Про це повідомив начальник лінійного відділу на станції Львів полковник міліції Віталій Горський. Він також розповів: «Оперуповноважений застосував заходи фізичного впливу. Зловмисника затримано. У рюкзаку чоловіка знаходились три викрадені реле із знаряддям злочину. Він зізнався у двох епізодах крадіжок реле по станції Рясне-2, у цей день та напередодні. Загалом чоловік викрав п’ять реле зі стрілок, заподіявши Львівській залізниці матеріальної шкоди на загальну суму понад 1500 гривень» .

Затриманим виявився непрацюючий 22-річний львів’янин. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за частинами 1 та 2 статті 185 Кримінального кодексу України, а також частиною 2 статті 342 (опір працівникові правоохоронного органу) та частиною 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Про це повідомили сьогодні, 27 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі управління УМВС України на Львівській залізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів