У Львові автоінспектори схопили злодіїв-рецидивістів, які крали пакунки з допомогою для військових (відео)

21:18 4 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міського управління ДАІ

Ними виявилися двоє чоловіків, 36-ти та 38-ми років, які й раніше мали проблеми із законом, та їхня 38-річна спільниця.


Відео: ТСН

Учора працівники Державтоінспекції Львова схопили за «гарячими слідами» трьох злодіїв, які поцупили пакунки із допомогою для військових. Заступник відділу ДАІ міста Львова та заступник командира роти ДПС прямували на службовому авто вулицею Смаль-Стоцького, однак помітили перехожу, яка схвильовано намагалась їм щось повідомити.

Жінка розповіла: щойно троє зловмисників викрали із торгового центру продовольчі пакети, що призначалися для військових, які служать у зоні АТО.  Правоохоронці з’ясували прикмети лиходіїв та одразу ж вирушили на пошуки.

Впіймали зловмисників за «гарячими слідами» на вулиці Героїв УПА. Двоє чоловіків та жінка намагалися втекти із поцупленими пакунками у руках. 

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Франківського райвідділку міліції Львова. Правоохоронці встановили особи зловмисників.

Це двоє чоловіків, 36-ти та 38-ми років, які вже й раніше мали проблеми із законом, та їхня спільниця – 38-річна жінка. Про це повідомила сьогодні, 4 серпня, прес-служба міського управління ДАІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів