У львів’янина вилучили 300 кілограмів бурштину (відео, оновлено)

21:50 5 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

У кожному зі шістдесяти мішечків знайшли близько п’яти кілограмів «сонячного» каміння.

Водій зі Львова віз на Закарпаття 300 кілограмів бурштину. Автобус зупинили на межі двох областей – контрольному пункті «Нижні ворота». За документами, у салоні мала бути комп'ютерна техніка. Натомість поліцейські та митники побачили гору пакунків.

У кожному з них було по п’ять кілограмів бурштину-сирцю. Така партія коштує близько 200 мільйонів гривень. Щоправда, водій запевняє – що і кому віз, не знав. Знайшов роботу за оголошенням.

Про це повідомили сьогодні, 5 березня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Подробиці – в її відеосюжеті:

Натомість у Держприкордонслужбі повідомили4 березня: «На Закарпатті львів’янин перевозив в мікроавтобусі 60 пакунків з бурштином. Уночі прикордонниками Мукачівського загону спільно з представниками Національної поліції на контрольному пості «Нижні Ворота» в Закарпатській області, було зупинено мікроавтобус львівської реєстрації. Під час огляду в салоні автомобіля прикордонники знайшли 60 мішечків вагою до п’яти кілограмів кожен, у якому знаходилося каміння, попередньо бурштину. Звідки у львів'янина взялася така кількість «сонячного» каміння – з'ясовуватимуть представники Національної поліції. В даний час триває перевірка».

Про це повідомили 4 березня на сайті Держприкордонслужби, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів