У Львівській облраді публічно обговорять проект антикорупційної програми

11:30 11 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivoblrada.gov.ua

10 квітня відбулося чергове засідання постійної комісії Львівської облради з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облради, де також розповіли: «Депутати своїм рішенням одноголосно погодили проект «Антикорупційної програми Львівської обласної ради на 2019-2020 роки». Як зауважив голова комісії Андрій Ковч, метою «Антикорупційної програми» є створення в обласній раді ефективної системи запобігання корупції у всіх сферах її діяльності, подальше впровадження механізмів прозорості, відкритості, зниження корупційних ризиків у діяльності обласної ради, доброчесності посадових ociб місцевого самоврядування виконавчого апарату обласної ради та депутатів обласної ради».

«У п'ятницю, 12 квітня, об 11:00 у Львівській обласній раді розпочнеться публічне обговорення проекту «Антикорупційної програми Львівської обласної ради на 2019-2020 роки» під головуванням заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка. Місце проведення – мала сесійна зала Львівської обласної ради», – поінформували також в облраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів