У Львівській області поліція на свята склала 25 "карантинних" адмінпротоколів

16:44 21 квітня 2020 р.

Фото до новини

За святкові дні на Львівщині поліційні склали 25 адмінпротоколів за порушення правил карантину – усі вони пов’язані не із святкуванням Великодня, а з порушеннями правил перебування у громадських місцях – парках, скверах, водоймах та інше.

Про це сьогодні розповів під час брифінгу т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець.

Порушників, котрі не реагували на зауваження поліційних, притягували до адміністративної відповідальності за ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

На Львівщині поліційні продовжують роботу в посиленому режимі - здійснюють патрулювання у парках, скверах, зонах відпочинку, інших громадських місцях, а також на блок-постах з метою недопущення порушень вимог  Кабінету Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”.

«За кілька днів християни святкуватимуть Провідну неділю, у церквах відбуватимуться святкові богослужіння, люди їхатимуть на кладовища. Від імені керівництва поліції Львівщини хочу закликати настоятелів храмів та парафіян, поставитись до рекомендацій та заходів індивідуальної безпеки так само відповідально, як і під час святкування Великодня», - звернувся до мешканців Львівщини Дмитро Міхалець.

"Щоденний Львів" повідомляв, що патрульні у Львові врятували бабусю від самотності і безпорадності, а вночі поліційні затримали трьох, які пиячили на зупинці громадського транспорту у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів