Патрульні у Львові врятували бабусю від самотності і безпорадності

16:05 21 квітня 2020 р.

Фото до новини

Учора, близько 15-ї години, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від волонтера міського соціального центру допомоги малозабезпеченим, про те, що на вулиці Головатого проживає самотня 87-річна жінка, яка вже тривалий час не виходить на зв’язок.

На місце події прибули інспектори роти ТОР, які зустрілись із заявницею та опитали сусідів. Їм вдалося з’ясувати, що жінці важко пересуватися, тому вона майже нікуди не виходить, родичів не має та ключів від квартири нікому не залишила.

Оскільки були підстави вважати, що старша жінка потребує негайної допомоги, інспектори викликали швидку. Патрульні Василь Маційовський та Степан Пацай прийняли рішення потрапити у квартиру через відчинене вікно на 2 поверсі. Вони самотужки піднялися в квартиру через балкон.

На щастя, жінка виявилася живою. Її знайшли на підлозі в кухні. Вона була в притомному, але в безпорадному та дуже виснаженому стані. Самостійно підвестися бабуся не могла. Поліційні дали жінці води і знову зателефонували на швидку. А потім допомогли медикам знести жінку і помістити в карету швидкої допомоги.

Про це написано у ФБ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів