У Краковці вилучили у поляка пістолет

21:52 10 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Прикордонники навчили службового собаку Дона знаходити зброю.

Сьогодні, 10 вересня, прикордонники відділу «Краковець» на українсько-польській ділянці державного кордону знайшли пневматичну зброю, яку поза оформленням перевозили через кордон. Пневматичний пістолет марки «Anics A-112» перевозив без жодних дозвільних документів 55-річний громадянин Польща.

Під час стандартної процедури прикордонно-митного огляду його мікроавтобуса «Фольксваген» спрацював прикордонний собака Дон, натренований на пошук зброї та вибухівки. В ході детальної перевірки автомобіля правоохоронці знайшли в салоні дипломат, а в ньому – коробку із пневматичною зброєю.

Враховуючи відсутність належних дозволів та недекларування громадянином факту переміщення через кордон пневматичної зброї, прикордонники викликали до місця події представників Національної поліції, які вилучили знайдену зброю. Про це повідомили сьогодні, 10 вересня, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували світлини з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів