У Дрогобичі й Мостиськах прикрили десять гральних закладів

17:30 13 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Вони стали «найбільшим доробком у цій злочинній галузі» начальника ГУМВС України у Львівській області Олександра Рудяка «за час перебування» на його посаді.

Як повідомляє сьогодні, 13 листопада, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, працівники управління державної служби з економічною злочинністю спільно з працівниками управління по боротьбі з організованою злочинністю припинили діяльність десяти гральних закладів, які функціонували в Дрогобичі й Мостиськах під виглядом клубів спортивного покеру. В ході проведених обшуків, оперативники вилучили близько півтори сотні гральних апаратів, понад 140 системних блоків та жорстких дисків, покерні столи, «американську» та електронну рулетки, а також майже сто тисяч гривень, виручених від надання послуг у цій сфері.

Як розповів начальник ГУМВС України у Львівській області Олександр Рудяк, у підпільних гральних закладах були так звані зашифровані телефони та  паролі для  входу до гральних закладів. Діяльність гральних закладів ретельно конспірувалася, а коло клієнтів обмежувалося постійними відвідувачами відомими персоналу закладу, або ж особами «за рекомендаціями».

«Особи всіх причетних до незаконного грального бізнесу встановлено. Всі вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. За час мого перебування на посаді начальника ГУМВС України у Львівській області – це найбільший доробок у цій злочинній галузі», – зазначив Олександр Рудяк.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками злочину, передбаченого ст. 203-2 КК України (Зайняття гральним бізнесом). Дане правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів