У 2015 році на Львівщині розкрили 16 умисних убивств, – МВС

11:30 18 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Встановлено, що три умисні вбивства були скоєні з використанням вогнепальної зброї, в десятьох випадках застосовували ніж, у трьох – сокири та палицю.

У 2015 році на Львівщині розкрили 16 умисних убивств. При цьому правоохоронці розпочали за фактами умисних вбивств з початку року 17 кримінальних проваджень за статтею 115 Кримінального кодексу України та оголосили про підозру у скоєнні цього злочину 18 особам.

У Львові таких кримінальних правопорушень зареєстровано чотири. У області – тринадцять. Про підозру у скоєнні умисного вбивства, правоохоронці оголосили 18 особам, з яких 16 – чоловіки та дві жінки.

«Встановлено, що три умисні вбивства були скоєні з використанням вогнепальної зброї. У десятьох випадках, зловмисники застосовували ніж, у трьох – сокири та палицю. В одному випадку, злочинець свою жертву задушив», – повідомив начальник управління карного розшуку Львівського обласного управління МВС, майор міліції Микола Гладюк.

Нерідко зловмисники вчиняють це кримінальне правопорушення у стані алкогольного сп’яніння.В міліції задокументували сім таких фактів.

На даний час не розкритим залишається одне умисне вбивство. Крім того, з початку року на Львівщині зареєстровано 27 фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що в порівнянні з минулим роком, на 11 фактів менше. Не розкритими залишаються три таких факти.

Про це повідомили сьогодні, 18 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів