Турки позбулися в аеропорту «Львів» одягу

13:15 9 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Громадяни Туреччини не довезли в Україну брендові речі на 400 тисяч гривень.

Про це повідомили в понеділок, 9 вересня, в Головному управлінні ДФС у Львівській області, де також розповіли: «Двоє громадян Туреччини прямували до України рейсом «Стамбул-Львів». В аеропорту «Львів» для проходження митного контролю обрали смугу руху спрощеного митного контролю – «зелений коридор».

«Під час огляду багажу одного з цих пасажирів працівники митниці виявили товар, обсяги якого перевищують неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України – 30 светрів відомих брендів Louis Vuiton, Emporio Armani, Lacoste, Gucci вартістю майже 250 тисяч гривень. В його компаньйона знайшли 94 светри на суму понад 166 тисяч гривень», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«Громадяни Туреччини порушили в такий спосіб встановлений Митним кодексом України порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю, тобто намагалися перемістити товар, що підлягає оподаткуванню при ввезенні на митну територію України. Товар вилучено, справи скерують до суду», – повідомили також в обласному управлінні ДФС так опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів