Туркеня з німецьким паспортом повезла співвітчизників в Європу через Львівщину (відео)

13:21 30 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Іноземців, які мали намір нелегально потрапити до країн ЄС, затримав прикордонний наряд відділу «Шегині» Львівського прикордонного загону.


Про це повідомила пресслужба Держприкордонслужби, пише DailyLviv.
 
Під час патрулювання поблизу кордону військовослужбовці зупинили автомобіль  марки «Фольксваген», в якому було п’ятеро громадян Туреччини. У ході спілкування  іноземці не могли чітко вказати мету та маршрут свого прямування.  За кермом автомобіля була громадянка Німеччини, яка виявилася колишньою співвітчизницею подорожувальників.  

Під час перевірки прикордонники також з’ясували, що іноземці прибули в Україну встановленим порядком та мали на меті потрапити до сусідньої країни поза пунктом пропуску.

Іноземних громадян доставлено до прикордонного підрозділу  для проведення перевірочних заходів та прийняття правових рішень щодо притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Зазначимо, що з початку року тільки на Львівщині прикордонники затримали 34-х громадян Туреччини, які намагалися перетнути кордон поза пунктами пропуску.

Нелегала біля кордону з Польщею виловили дроном (відео)

МВС перейшло на посилений варіант служби

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів