МВС перейшло на посилений варіант служби

09:55 22 жовтня 2020 р.

Фото до новини

З 21 жовтня по 1 листопада МВС переходить на посилений варіант несення служби

Про перехід МВС на посилений варіант несення служби йшлося на селекторній нараді під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового.

Про це повідомила Держприкордонслужба, пише Dailylviv.

«З 21 жовтня по 1 листопада МВС переходить на посилений варіант несення служби. У повному обсязі розгортається система управління: центральних та регіональних управлінь Нацполіції, Нацгвардії,  ДСНС та ДПСУ», - заявив Сергій Яровий.

За словами заступника міністра внутрішніх справ Сергія Гончарова, в регіонах створені оперативні резерви для реагування на виклики та загрози, які можуть відбутися в рамках проведення виборів. «Ми плануємо залучати всі наявні сили та засоби авіації системи МВС - літаки та гелікоптери. Наявність гелікоптерів дозволить реагувати на протиправну діяльність у найвіддаленіших точках, де немає посадкових смуг», - сказав Сергій Гончаров.

Заступник Голови Держприкордонслужби України Сергій Сердюк відзначив, що Держприкордонслужба готова до забезпечення порядку під час проведення виборів, продовжується посилена охорона кордонів та посилене несення служби на КПВВ з тимчасово окупованими територіями Донбасу та Криму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів