Цьогоріч на Львівщині за бюджетні порушення покарали сто посадовців

14:31 19 вересня 2013 р.

Фото до новини

За результатами 180-ти прокурорських перевірок із питань додержання законодавства про бюджетну систему вже розпочато 49 кримінальних проваджень, дев’ять з яких уже скерували до суду.

Прес-служба прокуратури Львівської області повідомляє також, що, за наслідками розгляду 150 подань, до відповідальності притягнуто 100 посадових осіб органів виконавчої влади й місцевого самоврядування, з них 35 – органів контролю. До бюджету відшкодовано більше 730 тис. грн. 

За втручання прокурорів заходами цивільно-правового характеру до судів області на захист інтересів держави у бюджетній сфері висунуто позовів на суму понад 11,8 млн. грн. Наразі судами задоволено позови на загальну суму 10,4 млн. грн., з яких 8,7 млн. грн. уже поповнили держбюджет.

Натомість підсумки проведених перевірок у сфері автодорожнього комплексу стали підставою для реєстрації 13 кримінальних проваджень, дев’ять з яких – за фактами незаконного використання бюджетних коштів на ремонт доріг органами місцевого самоврядування. Відтак внесено 19 подань, за наслідками розгляду яких до бюджету відшкодовано близько 470 тис. грн.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів