Трагедія з героєм мильних опер: актора вбили, собаки загинули

11:10 4 червня 2023 р.

Фото до новини

Відомого бразильського актора шукали впродовж чотирьох місяців. У його будинку в цей час залишалися без догляду вісім собак.

Тіло 44-річного відомого бразильського актора Джефферсона Мачадо було виявлено у скрині, закопаній на глибині двох метрів під землею. Руки чоловіка були пов'язані, а навколо шиї був обвитий металевий дріт, повідомляє Daily Mail, пише Dailylviv.com.

Мачадо шукали впродовж чотирьох місяців. За словами його матері, актор зателефонував їй у січні, сказавши, що їздив на кастинг у Сан-Паулу і зупинився в будинку свого друга, а потім лише надсилав смс-повідомлення, посилаючись на проблеми з телефоном.

Про те, що актор не повернувся додому, його рідним стало відомо від муніципальних служб, які виявили, що вісім його собак залишилися покинутими в його будинку в Ріо-де-Жанейро. Дві з них загинули через голод, а решту віддали до притулку.

9 лютого актор був офіційно оголошений зниклим безвісти.

Скриню з його тілом виявили на задньому дворі будинку в передмісті Ріо-де-Жанейро наприкінці травня. Власниця будинку розповіла, що здала його в оренду чоловікові, який зараз є основним підозрюваним у вбивстві Мачадо. Згідно з показаннями свідків, актор був знайомий з підозрюваним, а його самого бачили, коли він заходив в орендований будинок.

Актор знімався у мильних операх, його останньою роботою стала участь у серіалі «Рейс» у 2022 році.

Відомий голівудський актор застрелив операторку-українку (відео)

Двічі вбивав з божевільних мотивів, але хворим його не вважали

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів