«Тітушки» захопили спиртзавод на Львівщині, – ЗМІ (оновлено)

14:15 12 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Угерсько» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Новопризначений керівник державного підприємства «Угерський спиртзавод» у Стрийському районі Львівської області Андрій Гнатуш заявив в ексклюзивному коментарі інформагенції «УНН» , що колишнє керівництво цього підприємства заблокувало його роботу та разом з так званими тітушками намагається зайняти знов свої робочі місця.

За словами керівника спиртзаводу, він прибув на підприємство з усіма документами про своє призначення і звільнення колошнього керівництва. Андрій Гнатуш повідомив також: «Прибувши на Угерський спиртовий завод з усіма необхідними для цього документами, ввійшовши через прохідну на територію підприємства, поцікавившись де є працівники, бо сьогодні робочий день, мені було повідомлено, що працівників немає, що зараз прибуде керівник, прибуде начальник охорони. Тобто ми очікували цих людей для того, щоб ознайомити його про звільнення, оскільки за рішенням комісії, яка засідала, було оформлено усі необхідні для цього документи, є всі необхідні для цього підстави і дана людина була звільнена».

Однак через деякий час почали стягуватися невідомі люди під виглядом працівників даного підприємства, коли їхня кількість стала достатньою, коли вони почули себе в силі, вони застосували силу, виштовхавши мене за територію підприємства, нанісши мені легкі тілесні ушкодження і сказавши, що із Києвом вони не рахуються, що все що я приніс – це фікція, ніхто ні з чим розбиратися не буде. Найсмішніше, що були присутні працівники поліції, які зі своєї сторони могли втрутитися у вирішення даного питання, але чого не втрутилися до моменту, поки мене не було виштовхано за межі даного підприємства.

Колишнє керівництво заводу намагається ізолювати працівників від нових керівників, оскільки їм не вигідно, аби державний спиртзавод запрацював.Людям було оголошено, що дане підприємства має працювати і може працювати, вони довший час стояли, відповідно це не на руку певним особам, які не хочуть, аби я мав контакт з працівниками, щоб я не міг донести інформацію, як повинні працювати підприємтсва, заводи в Україні».

Гнатуш також повідомив, що написав заяву до поліції та вимагатиме врегулювання ситуації. Він також резюмував: «Була складена заява, на даний прецедент відреагували, тобто, прибув начальний районної міліції, зараз ідуть бесіди стосовно цих моментів, була повідомлена адміністрація, я думаю, що будуть проведені певні слідчі дії для того, аби виявити і покарати винних. Це повний «безпреділ», у найсмішніше, що невстановлені особи і далі перебувають поблизу підприємства, вони ховають свої обличчя від телекамер, вони відмовляються називати себе, вони представляли себе як працівники, зараз вони мовчать, ніхто не хоче говорити, погрожують, відбуваються якісь незрозумілі речі, хоч мова іде про ДП, а не про приватну фірму».

Про це повідомили сьогодні, 12 березня, в інформагенції «УНН», де раніше розповідали в суботу:

«Група невідомих осіб захопили та заблокували роботу Угерського спиртзаводу, розташованого у Стрийському районі Львівської області. Про це, як повідомили сьогодні, 12 березня, в інформагенції «УНН», їй розповіла адміністрація підприємства. За даними співробітників спиртзаводу, так звані «тітушки» застосували фізичне насильство до керівника підприємства Андрія Гнатуша, виштовхали його за межі заводу та перешкоджають роботі підприємства.

Відтак на Угерському спиртзаводі заявили: «Ми переконані, що за цими злочинними діями з боку тітушек стоїть колишній директор спиртзаводу, якого нещодавно було звільнено. Він усіляко намагаєтся перешкодити новому керівництву приступити до роботи, Зараз на місці події працює поліція».

Про це повідомили сьогодні, 12 березня,  в інформагенції «УНН», де невдовзі розповіли також:

«Причини блокування роботи Угерського спиртзаводу, розташованого у Стрийському районі Львівської області, з’ясовуються. На місце події виїхав начальник Стрийського міжрайонного відділу поліції Національної поліції України у Львівській області став Іван Малиш.

Про це повідомили в ексклюзивному коментарі інформагенції «УНН» у прес-службі Львівської поліції. «Станом на зараз на місце виїхав безпосередньо керівник Стрийського відділу поліції, з’ясовуються усі обставини», – запевнили в прес-службі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів