Тіло харків'янина пролежало на високогір'ї Карпат майже сім місяців

21:52 11 червня 2024 р.

Фото до новини

Ще у листопаді минулого року з’явилася інформація про його зникнення безвісти у базі розшуку людей МВС.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише DailyLviv.com

Чоловік, тіло якого виявили у неділю 9 червня 2024 року неподалік від кордону прикордонники відділу «Ділове», з листопада 2023 року перебував у розшуку, як особа, котра зникла безвісти. 

Загиблим виявився житель Харківщини. За трагічним збігом обставин у день виявлення його тіла, чоловіку мало б виповнитися 38 років. 

У листопаді 2023 року чоловіка зупинили на одному з контрольних постів при в’їзді у прикордоння. Він їхав не один. Разом з ним слідувала жінка, також жителька Харківщини. Зі слів подорожуючих, на Закарпаття вони приїхали з метою купівлі автомобіля марки «Міні-купер» рожевого кольору, яких в Україні всього кілька. 

У ході проведення фільтраційних заходів, прикордонники виявили ряд ознак, які вказували на те, що справжньою метою прибуття на Закарпаття харків’янина, була спроба незаконного перетину кордону. 

Стосовно чоловіка склали адміністративний протокол і справу скерували до суду. Рішенням суду харків’янина тоді звільнили від відповідальності. 

Однак за кілька днів інформація про його зникнення безвісти з’явилася у базі розшуку людей МВС.

Ймовірно чоловік все ж спробував незаконно перетнути кордон, проте не зміг подолати високогір’я, яке у той час було вкрите високим снігом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів