Суд зобов’язав демонтувати канатну дорогу у Львові

11:40 18 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Ухвалу міської ради, якою ТзОВ «Кайзер Парк» дозволялося встановити в парку «Знесіння» антракціон, скасовано.

Прес-служба міської прокуратури інформує в середу, що 16 грудня Львівським окружним адміністративним судом задоволено позов прокуратури міста Львова та скасовано незаконну ухвалу міської ради, якою ТзОВ «Кайзер Парк» дозволялося встановити в парку «Знесіння» канатну дорогу. Своєю чергою, 17 грудня господарським судом Львівської області за позовом прокуратури міста Львова визнано недійсним укладений між управлінням комунальної власності ЛМР і згаданим товариством договір оренди окремих конструктивних елементів благоустрою у межах паркової зони для облаштування згаданої переправи.

Цим же рішенням ТзОВ «Кайзер Парк» зобов’язано демонтувати всі зведені ним споруди атракціону на території «Знесіння». Їх зведення оскаржувалось прокуратурою міста Львова у судах тому, що природоохоронним законодавством заборонено будь-яку господарську діяльність, будівництво споруд, шляхів та інших об’єктів на території природно-заповідного фонду.

«ЩЛ», розповідав про цей антракціон у публікаціях «Канатна переправа у Львові працює по-чорному», «Держгірпромнагляд не дозволяв канатну переправу «Zip-line» у парку «Знесіння», «Суд призупинив роботу канатної переправи у Львові», «Прокуратура зобов’язала власників канатної дороги у Львові знести її».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів