Суд у Львові позбавив волі громадянина Грузії

11:30 23 липня 2018 р.

Залізничний районний суд у Львові

Залізничний районний суд у Львові
Фото: google.com.ua

В обласній прокуратурі запевнили: «У Львові до реальної міри покарання засудили трьох квартирних крадіїв».

Про це повідомили в понеділок, 23 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, цьогоріч у квітні, в порядку статті 291 Кримінально-ролцесуального кодексу України, до Залізничного районного суду Львова скеровано для розгляду обвинувальний акт стосовно 29-річного громадянина Грузії, 26-річного львів’янина та 27-річного жителя Пустомитівщини, які підозрювались у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з проникненням до житла)».

«Скориставшись відсутністю господарів однієї із квартир будинку по вул.Городоцькій у Львові, двоє зловмисників зламали металопластикове вікно та непомітно проникли усередину. У той час їхній спільник залишався на вулиці, щоб у разі необхідності попередити чоловіків про небезпеку. Відтак, правопорушникам вдалось викрасти мобільний телефон, срібні та ювелірні вироби, ручний чоловічий годинник та ноутбук. Загальна сума завданих збитків становить понад 15 тисяч гривень», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«Лиходії сіли Із награбованим у неподалік припаркований автомобіль і намагались утекти, проте їх викрили та затримали працівники поліції. За наслідками судового розгляду трьох фігурантів справи засуджено до реальної міри покарання. Відтак, до одного із них застосовано покарання, з врахуванням частини 1 статті 71 Кримінального кодексу України, у виді чотирьох років і  семи місяців позбавлення волі, ще двох ув’язнили на три роки та чотири роки й сім місяців (з урахуванням частини 4 статті 70 та частини 1 статті 71 Кримінального кодексу України)», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів