Суд у Львові повернув державі 0,15 гектара в Брюховичах

11:08 24 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: lesovod.org.ua

Цю земельну ділянку відчужено на користь ТзОВ «Новобуддизайн» на підставі незаконних рішень.

Прес-служба міської прокуратури повідомляє у вівторок, що Шевченківським райсудом Львова винесено рішення у справі за позовом прокурора цього ж району про витребування у фізичної особи земельної ділянки площею 0,15 га у Брюховичах, відчужену на підставі незаконних рішень тамтешньої селищної ради на користь ТзОВ «Новобуддизайн». Однак суд задоволив позовні вимоги прокурора та зобов’язав особу-набувача повернути цю ділянку у розпорядження держави в особі Кабінету Міністрів України.

Принагідно прес-служба міської прокуратури нагадує – ще 0,7 га брюховицьких земель, проданих ТзОВ «Новобуддизайн», також постановлено повернути у державну власність рішенням Апеляційного суду Львівської області, яке залишено у силі Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Як повідомляв «Щоденний Львів», мешканці Брюховичів просили негайного відреагувати на ситуацію, що склалася у лісовому масиві за вул. Незалежності - Ряснянська, де розпочалося злочинне, масове вирубування дерев під будівництво приватних котеджів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів