Суд у Львові оштрафував спеціаліста Держекоінспекції

14:48 16 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: zib.com.ua

Головний спеціаліста відділу екологічного контролю водних ресурсів та атмосферного повітря й державний інспектор з охорони навколишнього середовища Державної екологічної інспекції у Львівській області порушила вимоги фінансового контролю.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в понеділок, 16 липня: «За участі прокуратури Львівської області, апеляційним судом залишено в силі рішення суду першої інстанції, яким визнано винною головного спеціаліста відділу екологічного контролю водних ресурсів та атмосферного повітря – державного інспектора з охорони навколишнього середовища Державної екологічної інспекції у Львівській області у вчиненні трьох адмінправопорушень, пов’язаних з корупцією».

Головний спеціаліста відділу екологічного контролю водних ресурсів та атмосферного повітря й державний інспектор з охорони навколишнього середовища Державної екологічної інспекції у Львівській області не повідомила про суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування – про набуття у власність земельних ділянок вартістю 89 тисяч гривень. Таким чином, вона вчинила адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене частиною 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

«За наслідками судового розгляду до порушниці застосовано стягнення у вигляді штрафу. Це рішення остаточне та оскарженню не підлягає. Зазначимо, що особа підлягає звільненню із займаної посади», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів