Суд стягнув зі львівського підприємства 346 тисяч гривень

11:48 17 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: foursquare.com

Завдяки прокуратурі зі львівського підприємства стягнуто на користь держави близько 346 тисяч гривень

Про це повідомили в середу, 17 жовтня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Йдеться про відшкодування збитків завданих державі внаслідок невиконання умов договору купівлі-продажу об’єкта незавершеного будівництва, а саме – очисних споруд на вулиці Персенківка, 19 у Львові. Цьогоріч, 31 травня, керівником Львівської місцевої прокуратури №1 пред’явлено позов до господарського суду Львівської області у інтересах Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області».

«Відповідно до умов договору сторони дійшли згоди, що покупець зобов’язується завершити будівництво об’єкта (без збереження первісного призначення) та ввести його у експлуатацію до 23 вересня 2015 року. Проте, після проведеної продавцем (районним відділом Фонду державного майна України у Львівській області) 24 вересня 2015 року перевірки виявлено порушення», – поінформували також у прокуратурі.

«Як наслідок – складено акт, де зафіксовано невиконання покупцем умов договору. Відтак, рішенням господарського суду Львівської області від 22 березня 2016 року згаданий договір розірвано», – розповіли також у прокуратурі

«Окрім цього, за наслідками проведеної незалежної інвентаризації обладнання, яке було передано фірмі згідно договору купівлі-продажу, виявилось, що сума завданих державі збитків становить 345 276 гривень. Рішенням господарського суду Львівської області позовні вимоги Львівської місцевої прокуратури повністю задоволено, а держбюджет поповнився на майже 346 тисяч гривень», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів