Суд повернув нерухомість Львівській облраді

10:48 8 лютого 2019 р.

Господарський суд Львівської області

Господарський суд Львівської області
Фото: wikipedia.org

Прокуратура довела у суді незаконність вибуття з власності Львівської обласної ради нерухомості вартістю 3,6 млн. гривень.

Про це повідомили в п’ятницю, 8 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Господарським судом Львівської області задоволено позов органів прокуратури, заявлений у інтересах держави до одного із підприємств. Прокуратура вимагала витребувати нежитлове приміщення з чужого незаконного володіння та скасувати державну реєстрацію права власності».

«Як з’ясували прокурори, 7 вересня минулого року державним реєстратором (на підставі протоколу загальних зборів) зареєстровано за підприємством право власності на нежитлові приміщення загальною площею 157,9 квадратних метрів на вулиці Січових Стрільців, 3 у Львові. Водночас, згідно із витягом з реєстру прав власності на нерухоме майно, виданого ОКП ЛОР «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки», це право власності належить Львівській обласній раді», – поінформували також у прокуратурі.

«Крім цього, Львівська облрада жодних рішень про відчуження цього майна не приймала. За таких обставин, рішення про державну реєстрацію права власності та запис про право власності підлягають скасуванню, а нежитлове приміщення – витребуванню на користь власника», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів