Суд повернув громаді на Львівщині шість гектарів землі

13:40 23 липня 2019 р.

Буський районний суд

Буський районний суд
Фото: busknews.com.ua

Прокуратура домоглася в суді повернення громаді на Львівщині шести гектарів земель вартістю понад чотири мільйони гривень.

Про це повідомили у вівторок, 23 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Три заяви Радехівської місцевої прокуратури про визнання відумерлою спадщини після смерті громадянин задоволено Буським районним судом.

«Прокуратура вимагала визнану відумерлою спадщину – три земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею майже шість гектірів і вартістю понад 4,3 млн. гривень, передати у власність територіальній громаді Кізлівської сільської ради».

«Прокурор звернувся до суду, оскільки було порушено інтереси держави внаслідок невжиття органом місцевого самоврядування заходів щодо оформлення права власності на ці землі, що могло призвести до їх протиправного використання. Судом повністю задоволені позовні вимоги прокурора. Відтак, після набрання рішенням суду законної сили, завдяки заходам, вжитим прокуратурою на стадії реального виконання, земельні ділянки будуть передані у власність територіальної громади», – поінформували також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів