Суд на Львівщині відпустив під домашній арешт голову РДА

14:24 5 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Слідчі Головного управління поліції Львівщини спільно з працівниками Служби безпеки України у Львівській області за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону затримали 4 січня о 15.35 голову районної державної адміністрації у його службовому кабінеті.

47-річний посадовець вимагав та отримав від свого підлеглого неправомірну вигоду за неперешкоджання у виконанні службових обов’язків та у подальшому виплаті премій. Відтак, слідчі затримали зловмисника й оголосили йому підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною3 статті368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із конфіскацією майна. 

Натомість суд обрав затриманому посадовцю міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт. Про це повідомили в суботу, 5 січня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Як інформував «Щоденний Львів», задокументовано протиправні дії голови Сокальської районної державної адміністрації Романа Токая.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів