Справу керівників АТП №1 скеровано до суду

14:19 11 лютого 2014 р.

Управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Львівської області 07 лютого 2014 затвердило та скерувало до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191 КК України.

Йдеться про підозру колишнього директора зазначеного комунального підприємства та його заступника, які впродовж 2010-2011 років укладали завідомо збиткові угоди з перевізниками. Домовлялись про співпрацю без проведення обов’язкових тендерних процедур. Водночас, партнерів шукали серед родичів та знайомих. Такими діями підозрювані завдали підприємству шкоди більш як на 2 млн. грн.

За вчинення  незаконних дій кримінальним кодексом України передбачено відповідальність - і позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією.   

Разом з тим, відшкодування завданих збитків, у провадженні пред’явлено цивільний позов на вищевказану суму та накладено арешт на майно підозрюваних на загальну суму понад 700 тис. грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів