Сьогодні пікетували Львівське обласне управління міліції

17:53 10 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Акцію провела громадська компанія «Платформа вільних людей».

Як повідомляє «Gazeta.ua», цей пікет – «наслідок гучної справи із побиттям працівниками міліції 1 жовтня 28-річного єврея Дмитра Флекмана». Натомість про її організаторів не розповідає нічого.

Однак пошук в інтернеті словосполучення «громадська компанія «Платформа вільних людей» призвів лише до інформації про її сьогоднішню акцію. А це не може не спонукати до певних сумнівів щодо неї.

Відтак нагадаємо, що, як повідомляв «Щоденний Львів», міліція підозрює у Флекмані наркомана й наклепника.

Інформував «Щоденний Львів» і про те, що пошук в інтернеті словосполучення «Дмитро Флекман» призвів до датованого 15-м травня 2007 року повідомлення київської газети «Коммерсантъ Украина» про спробу активістів громадської організації «Союз Молоді регіонов України» на чолі з першим заступником голови її обласного осередку Дмитром Флекманом поставити тоді наметове містечко біля пам’ятника Тарасу Шевченкові у Львові.

Однак «Коммерсантъ Украина» цитував у публікації про це й голову інформацію тодішнього голови Львівського обласного осередку «Партії регіонів» Олексія Радзієвського: «Пан Флекман не є членом нашої партії й не входить у молодіжную організацію». Тому й заява Дмитра Флекмана про його побиття у Львові також здатна спонукати до сумнівів. Тим паче – в контексті «антифашистської» кампанії, розгорнутої цьогоріч в Україні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів