Службовий собака львівських прикордонників зреагував на пістолет і боєприпаси

11:37 5 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Державна прикордонна служба України

Як повідомили в в п’ятницю в ДПСУ, водій «БМВ» намагався непомітно викинути на пункті пропуску «Рава-Руська» пакунок зі зброєю.

На офіційному сайті Державної прикордонної служби України повідомляється сьогодні, 5 грудня:

«Учора на Львівщині в пункті пропуску «Рава-Руська» увагу співробітників Держприкордонслужби та працівників митниці привернув автомобіль «БМВ» під керуванням громадянина України. Адже в ході перевірки на автомобіль спрацював службова собака, натренована на виявлення зброї.

Під час більш детального огляду автівки у дверцятах та багажнику були виявлені набої калібру 9 мм та таблетки «Fenezepam». Одразу ж про дане затримання були повідомлені співробітники СБУ та МВС. 

У подальшому правоохоронці помітили, що 37-річний водій намагався непомітно викинути якийсь пакунок. Виявилося, що в ньому знаходилися ще 44 набої травматичної дії. 

годом серед особистих речей порушника також виявили 11 поліетиленових пакунків з білою кристалічною речовиною та чималу кількість медпрепаратів, а в салоні автомобіля знайшли прихований бойовий пістолет Стечкіна з глушником та 5 магазинів з набоями до нього.Виявлені речі, автомобіль та водія передали співробітникам СБУ у Львівській області».

Про це повідомляється в п’ятницю на офіційному сайті Державної прикордонної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів