Службові собаки допомогли розкрити на Львівщині 264 злочини

16:05 20 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Службові собаки Кінологічного центру Головного управління поліції Львівщини задіювалися до розкриття більше тисячі злочинів, скоєних на території Львова та області.

Про це повідомили в понеділок, 20 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що, зокрема, 264 злочини були розкриті за допомогою чотирилапих. Це вбивства, нанесення тяжких тілесних ушкоджень та крадіжки.

Окрім того, службові собаки допомогли у розшуках зброї, боєприпасів, вибухових та наркотичних речовин, а також здійснили 116 виїздів на повідомлення про мінування та взяли участь у більше ніж двохстах оперативно-розшукових та профілактичних відпрацюваннях. Собаки допомогли поліцейським виявити два вибухових пристрої, дев’ять одиниць вогнепальної зброї та більше 1200 набоїв.

У Кінологічному центрі поліції Львівщини несуть службу 21 собака. Зокрема – дві спеціальні собаки з пошуку вибухових речовин та зброї, дві спеціальні собаки з пошуку наркотичних речовин, одна – з пошуку тіл, інші – розшукові собаки. Справжніми «зірками» розшуку є службові собаки «Емір», «Оскар» та «Цезар».

Як інформував «ЩЛ», собака позбавив на Львівщині поляка автівки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів