Слідчі скерували до суду справу двох львів’ян, які били пожежника в нічному клубі

10:00 3 лютого 2017 р.

У прокуратурі запевнили в п’ятницю: «Судитимуть двох львів’ян, які під час гасіння пожежі в нічному клубі «Мі 100» побили пожежника, перешкоджаючи йому в роботі».

Слідчі поліції завершили досудове розслідування в кримінальному провадженні стосовно двох львів’ян, які під час гасіння пожежі в нічному клубі « Мі 100» на вулиці Науковій, 7 у Львові заподіяли побої курсанту служби цивільного захисту, котрий прибув на місце події в складі пожежо-рятувального караулу. Дії обвинувачених кваліфіковано за частиною 2 статті 126 Кримінального кодексу України (умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, вчинені групою осіб). Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Слідчі Франківського відділу поліції завершили також досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно виконувача обов’язків керівника нічного клубу «Мі 100» у Львові, який грубо порушив вимоги «Правил пожежної безпеки в Україні» та організовано проведення розважальних заходів в приміщенні нічного клубу з використанням відкритого вогню. Внаслідок такого «фаєр-шоу» 27 листопада 2016 року виникла пожежа, внаслідок якої загинув один з відвідувачів клубу. Іншим особам, які там знаходились заподіяно шкоду здоров’ю.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за частиною 2 статті 270 Кримінального кодексу України, яка передбачає за порушення встановлених законодавством правил пожежної безпеки, що спричинило загибель людей та інші тяжкі наслідки. позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Обвинувальний акт у цій справі також скеровано на розгляд суду.

Про це повідомили сьогодні, 3 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів