Прокуратура Львівщини скерувала до суду справу інспектора патрульної поліції

12:28 7 лютого 2017 р.

Слідчим управлінням прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно інспектора з дорожнього нагляду сектору превенції патрульної поліції Червоноградського відділу поліції, якого 4 січня поточного року затримано «на гарячому» при отриманні 7000 гривень неправомірної вигоди.

Їх інспектор одержав від водія автотранспортного засобу за нескерування до суду протоколу про вчинення ним адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 130 Кодексу Укураїни про адміністративні правопорушення. Свою вину у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень за частиною 1 статті 368 ( одержання неправомірної вигоди службовою особою) та частиною 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України працівник поліції визнав повністю та уклав угоду з прокурором про визнання винуватості.

Відтаак, обвинувальний акт разом з угодою про визнання винуватості скеровано до суду. Про це повідомили сьогодні, 7 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів