Слідчі оголосили підозру організатору гральних закладів на Львівщині

14:40 27 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління (відділу детективів) обласного управління поліції спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань на Львівщині викрили організатора групу для надання клієнтам незаконних послуг – доступу до азартних ігор,

Про це повідомили в п’ятницю, 27 грудня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що діяльність мережі, до складу якої входило три підпільних ігрових заклади, припинена. Заклади були розташовані в Трускавеці й Стебнику та працювали під вивісками операторів лотерей. Однак, фактично, в них у порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» за допомогою комп'ютерної техніки клієнтам надавались послуги у сфері грального бізнесу із виплатою виграшних коштів.

Усі учасники злочинної групи мали чітко розподілені ролі та обов’язки. Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерне обладнання, яке зловмисники використовували для надання клієнтам незаконних послуг, флеш-накопичувачі, «чорнові» бухгалтерські записи, мережеве та інше обладнання, а також грошові кошти, виручені від злочинної діяльності.

Організатору групи, 27-річному жителю Трускавця та вісьмом учасникам, слідчі повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 28 (Вчинення злочину організованою групою) й частиною 1 статті 203 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, які передбачають штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

П’ятьом учасникам групи суд, за клопотанням слідчих, обрав міру запобіжного заходу – заставу у сумі 150 тисяч гривень кожному. Невдовзі буде обрано міру запобіжного заходу іншим учасникам групи та організатору роботи гральних закладів.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині припинили діяльність 268 гральних закладів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів