На Львівщині припинили діяльність 268 гральних закладів

10:30 21 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники поліції Львівської області, виконуючи доручення керівництва міністерства внутрішніх справ, проводять комплекс заходів, спрямованих на протидію гральному бізнесу.

Про це повідомили в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що працівники відділу розслідування особливо тяжких злочинів (відділу детективів) слідчого управління Головного управління Нацполіції  Львівщини спільно з оперативниками карного розшуку поліції Львівщини та співробітниками управління стратегічних розслідувань Нацполіції України за процесуального керівництва прокуратури області  припинили діяльність 250 закладів, які працювали під виглядом розповсюджувачів державних лотерей та надавали інші послуги у сфері грального бізнесу. Правоохоронці вилучили комп’ютерне обладнання, ігрові столи, інше обладнання, а також грошові кошти, отримані від злочинної діяльності.

Слідчі відкрили кримінальні провадження, зокрема за статтями 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, яка передбачає стягнення штрафу від 10 000 до 40 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Мобільні групи, до складу яких входять працівники управління стратегічних розслідувань, а також оперативних та слідчих підрозділів, продовжують відпрацювання на території Львівщини з метою виявлення гральних закладів та припинення їхньої діяльності.

Правоохоронці закликають громадян повідомляти про заклади, у яких надаються послуги у сфері грального бізнесу. Зголошуватись можна на оперативну лінію 102 або у будь-який інший зручний спосіб –на такі повідомлення реагуватимуть негайно.

Як інформував «Щоденний Львів», в обласному управлінні поліції закликають повідомляти про заклади, в яких надаються незаконні послуги у сфері грального бізнесу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів