Розбійники прикладали розпечену праску до спини пограбованого на Львівщині

11:10 17 січня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: oleksasuray.blogspot.com

Слідчі передали до Жовківського районного суду обвинувальний акт стосовно двох розбійників.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в четвер, 17 січня: «За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 25-річного львів’янина та 29-річного мешканця Львівщини, які обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). Подія трапилася у вересні в селі Малехів».

«Зловмисники, за попередньою змовою, вчинили розбійний напад на приватний будинок, під час якого погрожували 24-річному власнику предметом, схожим на пістолет. Після цього розбійники зв’язали потерпілого й почали прикладати до його спини розпечену праску. Того дня злочинці викрали із будинку майна і коштів на понад 190 тисяч гривень», – поінформували також у прокуратурі.

«Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Жовківського районного суду Львівської області для розгляду по суті. За вчинене обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів