Родина скандального Гринкевича активно переоформляє бізнеси

10:52 11 січня 2024 р.

Фото до новини

Дружина затриманого за масштабну корупцію львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича Світлана вчора переоформила нещодавно придбаний готель на іншу особу.

Торік Світлана Гринкевич, дружина затриманого львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого затримали за спробу підкупити одного з керівників ДБР хабарем у 500 тисяч доларів, стала власницею  мотельного комплексу "Катерина", що зведений на об'їзній дорозі поблизу стадіону "Арена-Львів". 

Читайте також: Завтра студенти Львівської Політехніки вимагатимуть відсторонення дружини Гринкевича

Як стало відомо за даними аналітичної системи Youcontrol, вчора 10 січня власника ПП "Катерина" було змінено з Гринкевич Світлани на Гундера Василя, який, ймовірно, був водієм Ігоря Гринкевича.

Як повідомляло видання "Актуальна правда", Василь Гундер був водієм Ігоря Гринкевича на автомобілі Toyota Land Cruiser LC-200, який оформлено на приватне підприємство "Вернісаж-2000", власницею якого була також Гринкевич Світлана. Згодом Гундер став керівником ТОВ "Бориславтепло" і, за інформацією видання, причетний до махінацій з міською котельнею.

Нагадаємо, Світлана Гринкевич, викладачка національного університету "Львівська політехніка", написала заяву на відпустку за власний кошт

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів